View Single Post
Staro 21.10.2012., 04:22   #83
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Imao je 19 godina.
Ja nisam to mogao napraviti jer me programiranje nije zanimalo, a da se uvatim godinu dana gledanja tutorijala po netu mogao bih sigurno napravit neku jednostavnu aplikaciju za android.
Na faksu smo ga imali i nije neki bauk to naučit, bože dragi, ko i sve drugo u životu...
Samo opet kažem, to me ne zanima nego sam fokusiran na neke druge stvari.

Što se tiče faksa, vjerujem da si stariji od mene dosta pa da tako i imaš više iskustva.
Nije mi namjera svađanje, ali mi opet nisi izbio iz glave to da je na prvom mjestu količina znanja, a onda diploma.

Nisam se odvratno podsmjehivao, kako ti kažeš, nego novine rade dramu od trivijalne stvari.
Koliko je takvih kao on po drugim zemljama pa se o tome ne čuje ni A.
ako ti napraviš aplikaciju za koju ćeš dobit brdo nagrada i priznanja kroz godinu dana gledanja u tutorijale, onda svaka ti čast (što sigurno nećeš, jer nema teorije da ti takvo što uspije s takvim načinom gledanja na stvar), pa bi bilo dobro da do onda dečku daš bar mrvicu priznanja jer je to fakat muka

inače, što se mene tiče, kao što sam već rekao, aplikacija je dobra (pomogla je dosta puta prije) i bilo bi 'ebeno da se Holding uključi i da ima live podataka iz ZETa o busevima i tramvajima (što je malo vjerojatno). ali mi se oblik plaćanja ne sviđa, jednokratno plaćanje još možda, mjesečna pretplata ne

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 21.10.2012. u 04:33.
panda505 je offline   Reply With Quote