View Single Post
Staro 20.10.2012., 18:36   #27558
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Braceki i ja se našli u 12:50 na Mihaljevcu, Cuki me taman zvao da kasni i da je kod Bundeka, da ga ne čekamo. Malo popričali i krenuli lagano Lonjščinom. Naravno, ludi Čuki nas stigao već kod prvih klupica, od tamo lagano gore, predivan dan.

U Lugarnici gužvetina na šanku i čekanje 45min na naručene štrudle. Onda šou, Cuks istovremeno jede pomfri s kečapom i bučnicu te pije čaj od mente i medicu. Kaj je to zgotovio sačekali smo ga par min da ode na kenjaru naravno.

Dolje odabir 52ojka, kretanje od Tomislavca, na onom makadamu naravno bajtam zadnju gumu. Ništa novo. Od tad nadalje odlična vožnjica i tehniciranje s zeznutim elementima, lov ravnoteže po korjenju, izbjegavanje sranja po stazi ali sve u svemu super, prvi kicker normalan, drugi me lansiro u orbitu, dao sam high five Felixu jebote.
Onyx zaklo prednju gumu, bio je presretan što treba skidat gumu s Doubletrack obruča

Onaj spust kroz šumu do brane je fakat zakon, treba fino tehnicirat, ali onda šus do dolje i gas kroz potok, zasrali se ko prasice.

Sve u svemu 10/10.