ono kaj meni nije jasno je čemu služi garancija na procesor? Da neki proc ne dela na nazivnom taktu još nisam čuo, da zgori sam od sebe jako jako rijetko ( spontabious self combustion

).
Da se vrenem na temu nekaj je tu još grdo otišlo jer da ploča zgori od toga jer proc nije hlađen mi je malo jako čudno. Tu je nekaj drugo u igri je rje ploča trebal pod 1. pištiti da nema CPU fana ( OK ne sve) 2. trebala je isključit komp.
Meni je to MSI 745 ultra ( SiS 745 čipste) napravila tri puta četvrti put je Palomino krepo, al opet gasila je komp.
IMHO nekaj tu više nevalja s tim kompom.
Nestručno rukovanje-- glupost po tome gubiš garanciju čim primiš komp jer ti NISI certificirani upravljač kompa stoga si nestručna osoba.
Kaj se tiče HG-a i reklamacija kod njih prije su bili poznatri po očajnom servisu i bahatosti, onda im s eime provlačilo po svim novinama kao firma u kojoj je položaj kupca nikakav i da ih treba izbjegavat, nakon toga je servis u HG-i postao izuzetno brz, ja sam dobio novu grafu u roku 20 minuta.
A kad sam bio prvi put reklamirao grafu došao sam u Petak u 19.55 da bi u Subotu u 11h na siteu vidio reklamacija riješena.
Tak da je HG šrot po tom pitanju postao znatno bolji nego prije.