View Single Post
Staro 20.10.2012., 09:52   #1
Isu1000
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2012
Exclamation Problem s laptopom Toshiba Qosmio X770-11C

Pozdrav svima ovo je moj prvi post ode premda sam cesto ode kad naidjem na problem i u vecini slucajeva nađem riješenje kod vas da ne duzim

imam problem s laptopom i ne znam dali da ga svrstam u hardware ili software ovako kada igram na laptopu neke zahtjevnije igre grafika mi pada non stop naime kako pada , pada tako da " iskoristivost " grafike je na 90 do 99 % tada je sve ok i imam nekih 80 do 90 Fps ali nakon nekog određenog vremena oko nekih 2 do 3 min igranja grafika padne na 15 do 20% " iskoristivosti " tada imam oko 10 do 15 Fps grafika je GTX 560 m poslao sam ga u servis toshibe ili točnije MR. servis u zagrebu da bi oni tamo pormjenili mi cijelu matičnu ploču i grafičku ali problemi dalje ostaje isiti.

Kada sam ga testirao s benchmarkom " furmark " krivulje ide gore dok ne dodje na 13 fps i tako ostane nekih 5 sec i onda ide nagli pad na 3 fps i tako non stop gore dole u ovakom stanje je bilo sta ne igrivo tako ako itko ima koje rješenje ili bar savjet koji bi mogao iskušati unaprijed mu se zahvaljujem

Sorry šta nemam slike od benchmarka
Isu1000 je offline   Reply With Quote