Pozdrav svima ovo je moj prvi post ode premda sam cesto ode kad naidjem na problem i u vecini slucajeva nađem riješenje kod vas da ne duzim
imam problem s laptopom i ne znam dali da ga svrstam u hardware ili software ovako kada igram na laptopu neke zahtjevnije igre grafika mi pada non stop naime kako pada , pada tako da " iskoristivost " grafike je na 90 do 99 % tada je sve ok i imam nekih 80 do 90 Fps ali nakon nekog određenog vremena oko nekih 2 do 3 min igranja grafika padne na 15 do 20% " iskoristivosti " tada imam oko 10 do 15 Fps grafika je GTX 560 m poslao sam ga u servis toshibe ili točnije MR. servis u zagrebu da bi oni tamo pormjenili mi cijelu matičnu ploču i grafičku ali problemi dalje ostaje isiti.
Kada sam ga testirao s benchmarkom " furmark " krivulje ide gore dok ne dodje na 13 fps i tako ostane nekih 5 sec i onda ide nagli pad na 3 fps i tako non stop gore dole u ovakom stanje je bilo sta ne igrivo tako ako itko ima koje rješenje ili bar savjet koji bi mogao iskušati unaprijed mu se zahvaljujem
Sorry šta nemam slike od benchmarka