View Single Post
Staro 18.10.2012., 23:13   #1
ChiP079
Premium

ChiP079's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
(riješeno) Problem s hard diskom - nestaje sa popisa diskova

Evo htio sam da podjelim jedan problem sa vama, naime imam hard disk nekih godinu i pol 2TB-a SATA WD green , i prije možda manje od godinu dana mi je počeo jednostavno nestajati sa popisa diskova, restartam komp i on je opet tu, inače sporo radi sve mu je teško a opet nemam dojam da je pokvaren , jer ako su ovo prvi znaci da će se pokvariti već je to trebao uradit u ovih godinu dana, pa sam mu promjenio portove na ploči spojio ga na druge i kabele nove i radio je ok 3 mjeseca i jučer opet počeo nestajati , pogotovo kad ga opteretim sa više poslova brzo nestane

danas sam otišao kupio mu lijepu icey box kutiju sa hlađenjem i spojio ga, odma radi življe vipe mu ništa nije teško i za sada nije nestajao sa popisa diskova ali sad i neće raditi stalno jer je na prekidaču pa ću ga paliti samo kad ga trebam a ne da stalno gori jer mi kompjuter se malo gasi skoro ej stalno u pogonu

sad se mislim dali je hard ili je matična , prije bi rekao da je do matične ploče , što vi mislite?

ps
kakvi su vaši dojmovi sa diskovima koji su na usb kabelu , dali je sigurno recimo obrađivati video preko takvog diska znam da je znalo biti grešaka na videu koji izađe kao produkt obrade , pa sam uvjek takve poslove radio sa internim diskom ali sad se možda nešto promjenilo sa ovim novim diskovima i kutijama ?
ChiP079 je offline   Reply With Quote