Citiraj:
Autor adaksinjo
svi skupa pricate gluposti. jedva cekam prvi slucaj da je netko prvo naspricao cucka, a onda i vlasnika suzavcem ili bilo cim drugim tokom voznje. mozes se lagano yebat dok picis 30 na sat dole i izleti ti cucak - kaj ces stati, otkopcati ruksak, prebaciti ga s leda ispred sebe, otkopcati patent i traziti ga po torbi ili ga imati u dzepu i na brzinu izvaditi i pospricati cucka? imam i ja slicnu pricu kak sam na vrhu himalaje karao jessicu biel u dupe. dakle not gonna happen.
|
Ovo stoji, inace mislim da sam vidio na filmicu od Miroslava sa take adventure da kada se spustao sa sv. Ilije da je imao suzavac ispod sica na dohvat ruke.
Citiraj:
Autor adaksinjo
dogodilo se nebrojeno puta da smo se spustali po dotki i da su nas kojekavi cucki naganjali, vlasnik se dere za njim, lagano zapedaliras dalje i btk, dodatni adrenalin ne skodi. uz sve te stitnike koje furate cucki vam nemru nist, jos ako okrecete pedale, pa morski cucak vam nist nemre, a ne te kojekakve pasmine koje ljudi secu po dotki/sljemenu, zaigrani su i jedva cekaju potrcati za necim.
pocinjete se previse plakati oko sranja.
|
Sta ako nemam stitnike ili imam ove neke mekane? Ako se radi o psu koji te zeli napasti, njega nece sprijeciti to sto ti pedaliras. Isto tako sto ako nisi na nakom dijelu staze di se mozes zapedalirati?
Moje negativno iskustvo na dotki je bilo da mi je pas dosao u susret, preprijecio put i zaletio mi se na nogu. Ono sto je bilo jako dobro za mene je da je imao brnjicu

ali njegova nakana je bila jasna i to sve 10 m od gazde.
Ne kazem da se sada moramo naoruzati protiv pasa niti to planiram, ali odredena opasnost postoji.