Tek da se ubacim. To što si skurio ploču, jesi, i sam si priznao da nisi ukopčao hladnjak na napajanje, i što bi sad htio. Da si pažljivo sklapao računalo i da si ga svojom mukom zaradio, ne bi se tako non-šalantno odnosio prema tome. I sad očekuješ da ti netko da novo...i to za grešku koju na svakom pakiranju ambalaže hladnjaka napišu boldanim podvučenim slovima.
Nadalje, axte svi toliko protiv tog HGspota, zaš uopće kupujete tamo? Ja sam naprotiv imao suprotna iskustva. Kupim prošle godine 5900, napajanje mi probije i spali karticu, odem i na pristojan način zamolim lika nakon što me odbio, i on reče da će pogledat odmah. Za 25 minuta izlazim s novom 9800...koja je nekom kletvom radila 2 mjeseca i odjednom počela davati popucanu sliku, demolirane boje. Opet odem, pokažem istom liku sve, opet me odbije, i opet ga fino zamolim, i opet za 20 minuta izađem sa novom karticom (koja je sad kod vudu2). Sve na finjaka, bez ikakvih prijetnji.
Sad se postavi na mjesto tog lika: da ti netko dođe prijetit da će te zatvorit il ne znam što, i ti bi ga u sebi odyebo i još na finiji način odpilio. Eto...lik za pultom nije kriv što ti ne priznaju garanciju, nit je kriv što je ekipa u servisu non šalantna.
Možda si ipak trebao odnest samo ploču i reć da je geknula sama od sebe...pa ako prođe onda tek odnest proc. Tako bi izvukao barem ploču.
Baš jučer mi iz neobjašnjena razloga stroj počeo rušit win sam od sebe, i odem u Infogamu, dečki vele da će ploča morat ić na testiranje kod zastupnika/proizvođača ili štajaznam gdje, pa ću morat čekat...no, opet, nakon razumnog razgovora, tip mi pregleda cijeli komp, instalira nanovo windowse na svoj disk, pregleda ploču, proba s drugom grafom...sve u roku jednog sata.