View Single Post
Staro 13.10.2012., 18:45   #27350
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
NED, tunel 10h<---
-->
Na kraju nas se skupilo lijep broj - 7 (Adax, dario12, nigt_rider, avatar, max, crocus i ja), cak je i ghost s DB-a naisao, ali on je vuk samotnjak pa kako je dosao tako je i osao - solo.

Crocus i max s Lonjscine, ostatak od tunela. Taman smo se nasli na spojki staza.

Nocnog jahaca je nazvala zena, i on se kod klupica odvojio desno na greben, i via Lonjscina otprasio zeni na raport ...dobar mu je ovaj Spec sto je kupio, samo da promijeni ulje u vilji i deri po brdima.

Spust kombinacijom staza 57-52-55, via cuksov drop i siletova bukva.
Kod stupova zicare max i crocus se odvajaju na 57icu lijevo, mi ostali desno.

Lijepa voznjica, malo smo isprepadali daria12 s odabirom staze, ali treba sad koristiti tih 140mm hoda kak spada .

Kisa je kenjkala samo podno Sljemena u dolasku, jedno 15ak minuta, kasnije nije pala ni kap. Posto se Sljeme nije stiglo ocijediti u onim kanalima smo malo ´vatali krivine i bajkove, ali nista strasno, sve je to za ljude i zabavu he he.

Pocetak 57ice je fino izoran strojevima, tak da smo tu nakupili blata koje je naravno zavrsilo na ledjima i okvirima, kasnije blata (uglavnom) nema, ali vode ima.
Ocekujem da se to do sutra ocijedi, a juzina bi trebalo osusiti staze, pa bi uz malo srece sutradan mogli doci relativno cisti...a ne k´o danas, kad me je deda vidio strgao se od smijeha, uz zajedljive komentare naravno .

Znao sam doci i 3x blatniji, pretpostavljam da bi ga infarkt strefio od cereka.

--->NED, tunel 10h<---
Nik je offline   Reply With Quote