Poštovanje
Znači priča je sljedeća.
otac se dao nešto navuci preko telefona i piknuo nam MAX3 paket. Dns mi na šok došao doma maxtv i tek dsn saznao za taj ifjasko. Anyway idem ja to spajati sve lijepo, pospojio ja to i kako priča ide na radi šta sam očekivo, baca mi poruku pokusajte iskljuciti maxtv uređaj iz struje i opet ukopčati.
Naravno na njihovim slikicama je nacratan onaj modem koji ima iza maxtv konfigurirane priključke a ja od tcoma modem nisam dobio od prve kasde koji dan danas imam, a wrt54gl sam kupio si kao ruter preko kojega imam spojen pc, ps3, switch na kojem mi je dodatno printer, dodatni komp i laptop mi je još na wirellesu pa da dobite otprilike sliku mreže koju imam.
Pošto naravno nemogu samo prekopčat kabel kako da iskonfiguriram si wrt54gl ili kasdu da mi jedan port bude za IPTV pa da mogu normalno spojiti i da radi maxtv šrot reciever a da ne zovem njih pa d ami nekel ijeve tehničare pošalju, srećom 7 dana mogu vratiti i poništiti taj max3 od danas što možda i budem ako sam ne uspi msrediti ili ako ce mi muljat u sluzbi za korisnike, sta jest jest mislim da su trebali i novi modem mi poslat uz ovo koji dobio nisam
ideas?