View Single Post
Staro 07.10.2012., 20:56   #27156
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Video i fotke sa Zavizana su zgotovljene
Jos jednom, jako lijepa ruta.

Zelja mi je to cim prije odvest.

Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Da li ima zainteresiranih sutra za 39ku ili nema.
Od mene nis sutra. Sreca pa sam danas isao jer sutra sljakam doma, opet.

Nego, otisao sam danas solo gore. Na putu prema tunelu me prosao Rulac, nisam ni trepnuo vec je bio 200m ispred mene

Do gore sam isao laganim tempom, bez da se ubijem, i tocno za 1h vremena sam bio u Lugarnici.

Gore sam opet naletio na Rulca, nesto sam pojeo i popio, te sam mu spomenuo stazu 52 tako da je odlucio pridruzit mi se na putu dole.

Sumari su fino raskopali onaj dio 57ice kada se skrece desno na 52. Kod stengi je sve cisto tako da se moze normalno vozit prema dole.

Fino smo to ispeljali. Odskakutao sam svoje preko kickera
Covjek se odusevio stazom, bio je pod dojmom

Nego, htio bih skrenut paznju na jednu stvar, a to je, pazite se dijela nakon kickera. Ocito je netko grdo naljutio planinare kad su odlucili postavljati ogromna kamenja i komade stabala posred staze. Srecom, uspio sam prikocit i preskocit vecinu. Pri dnu sam stao i uz pomoc kolege pocistio stazu. Sreca da nije flaxa bilo.

Zato ljudi, budite kulturni i pozdravljate i zahvalite se planinarima kada se maknu sa staze da vas puste, a isto tako zahvalite im se na spustu i skroz usporite kako nebi ugrozavali njih i sebe pa se nadam da se ovakve situacije od danas nece ponoviti.

Da su mi se te pizdarije nasle pri doskoku sa kickera nebi se dobro proveo.

Onaj strmi spust prije brane sam opet fino u komadu izvozio, ide to nabolje

Sve u svemu, lijepo provedeno popodne.

Pokoja slika:

Moja voljena
Pohrani.com
...u drustvu
Pohrani.com

Konji odmaraju
Pohrani.com

Zamke (iako na slici izgledaju sitno vjerujte mi da su uzivo to fini komadi s kojima nije za zajebavat se)
Pohrani.com

Track:
Cuky je online   Reply With Quote