Danas mi se dogodilo nesto cudno,prije ngo sam oc-ao komp(probavao novi bios). sam si u cmos reloaded pohranio normalne postavke, ocao sam komp i digao voltazu chipseta i ldt sabirnice za po 0.1volt ,znaci ldt na 1.30v i nb na 1.60v,(cpu 1.52,mema 2.88v) resetirao komp i paf vidm prijavljuje mi temperature od cpu,chipseta i pwmic da su sve tri -128 stupnjeva sto je naravno nemoguce i normalno da mi menagment utility nije vrtio ventilatore na cpu i nb-u.
Malo sam se zbedirao ali sam mislio da je to zbog novog biosa,i sta mi drugo preostaje nego flashat na stariji bios sto sam i napravio na brzinu posto mi ventilatori nehlade.Komp se resetirao ali u biosu ocitanja temperature su jos uvijek ista -128 stupnjeva , e ovo me vec lagano presjeklo, zagasim komp i vec sam ga naumio furat u servis posto sam brijao da mi je crko neki chip na maticnoj zaduzen za monitoring temperatura. Ali neda meni vrag mira i odem ja jos jednom upalit komp i ono sve radim, temperature nisu na -128 vec u krugovima prosjecnih s tim da mi je temperatura nb-a nekih 4-5 stupnjeva manja od uobicajene. sad vec sve radi nekih 2 sata normalno.
Dali se nekomu ovo dogodilo i dali netko zna sta se dogodilo?