Tema: Torchlight 2
View Single Post
Staro 06.10.2012., 19:28   #155
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Torchlight je vrhunski action rpg. Od starta ispoliran, nikad ozbiljan, nego zabavan i "lagan", a loot je odlično balansiran i raznovrstan.
Protivno mišljenju mnogih D3 fanova u igri nema inflacije legendary itema. Jedini "višak" je gomila razl. enchanta i setova koji samo mogu obogatiti igru.
To je to. O tome pričam. Već 79999 puta ponovljena "raznovrsnost" , "zabava" ...OK. T2 JE i meni zabavan. Ali D3 je miljama od njega. Ali ne , ajmo idealizirat T2 sa nekakvim iracionalnim tvrdnjama. D3 je "blablaba , traži online po must" , "ne pada mi često dobar rare i legendary"(ne pada ni meni zato mi je i gušt farmat, da dobivam na lotu svaki tjedan misliš da bih ga igrao stalno?)
Ali T2 je super , pada "loot" , pa pada, non stop pada, istina, ima šarenog smeća ko u priči. Samo pada da ga ima toliko da ne znaš kuda. Eh da uopće nema "inflacije legendary itema" jer su svi debelo overpowered- Čak je i elite težini (koja jedina ima smisla) igra smiješno lagana nakon nekog vremena.
Izbalansiran??? U čemu?

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Zapitam se kad čitam tvoje postove. Posebno ti "dobro" ide komentiranje nogometa i filmova, ali ubrzano napreduješ na području PC igara i marketinga.
Svaka čast, trebaju nam "zanimljivi" ljudi na ovom dosadnom forumu.
Samo daj..ja sam u potpunosti otporan na loš cinizam i
"kritike" na razini birtijaško podrugljivih floskula.
  Reply With Quote