Imam tesku jebadu sa tele2 gangsterima, molim sugestije...
6.9.2012 aktivirala sam smart tarifu. Uredno mi je skinulo 30kn i poslalo potvrdni sms u kojem pise da je tarifa aktivna, da za provjeru ovoga utipkam ono etc. Mislila sam da cu na dan kada tarifa istice biti prebacena na osnovnu tarifu tj. ono sto sam imala prije, ali gamad je imala drukcije planove... Naime, danas mi je iz cistog mira stigao sms da je smart tarifa aktivirana. Provjeravam pare i gle, fali mi 30kn. Produzili su mi tarifu bez mojeg znanja i pristanka!!!
Sva izvan sebe zovem SZK gdje mi frajer veli da se to automatski produzava ukoliko imam dovoljno para na racunu i da je toboze to pisalo u sms-u kada sam tarifu aktivirala. Medjutim, ja jos uvijek imam sms od 6.9.2012 u kojem APSOLUTNO NISTA nije pisalo o tom automatskon produzavanju. Imam dokaz, sto sam mu i rekla, te zahtjevala da mi to poniste i vrate 30kn. Na to je tip rekao da ce zaprimiti moju zalbu i da ce me netko kontaktirati...
Daklem, nemam rijeci nad ovakvim lopovlukom. Nisam budala, aktivirala sam tu tarifu davno prije i uvijek sam bila skinuta sa nje nakon sto je istekla. Ovo je ocito njihov bezobrazluk novije proizvodnje...
Da ne duljim, kome da se zalim ako ovo danas ne urodi plodom? Nekako sumnjam da ce mi gamad vratiti pare jer su se vjerojatno negdje sa nekim sitnim slovima dobro osigurali...