Citiraj:
Autor Nik
Je, vozio sam u par navrata 29ere, ali HT, a Cube je FS i bas me zanima kako se ponasa takav bajk.
Nisam siguran ima li koga s foruma da je vozio fulku 29era, tako da, Mar, cekamo dojmove...pogotovo me zanima kako gazi malo ljuci krs.
Vizualno bajk mi izgleda nezgrapno, dok je recimo Canyon Nerve AL 29 skulptura za Cube-a 
|
Ne izgleda ni ovaj Cube toliko loše, iako je SLT varijanta, ali su razlike minimalne za živo čudo (Race nema Kashima, X0 umisto XTR i nešto drugačiji pogon).
Mislim da su slike uglavnom loše prezentirane jer stave S ili M ramu, ja uzimam 21" (na 1.90m), mislim da bi tribalo biti dobra veličina.
Iako sam prvo mislija uzeti nešto od 150mm hoda (26"), teško je doći do istih, a za ove naše terene 120mm 29ka bi čak mogla biti bolja jer lakše održava brzinu i kažu da su 29ke bolje za veće vozače, tj. veće rame.
Također, i komponente su super u ovom modelu, imam jednu Ritchey WCS karbonsku lulicu za stavit umisto ove šta dolazi s njom.
Neznam, vidit ćemo
Edit:
Nešto mi nije jasno, Cube navodi Factory suspenziju (F32 RLC i RP23 BV), ali ne i da je Kashima coating, dok na Foxovoj stranici svi Factory modeli dolaze u Kashima varijanti. Da li su ovo "OEM" suspenzije pa ima verzija i bez tog coatinga ili?