sile je neki dan dozivio istu sudbinu, al je imao srece da je skocio ulijevo, a doskok ga je bacio udesno, dakle ne na bukvu
ugl jako malo treba da se zeznes u procjeni i krivo doskocis.
ja cu radije bit sporiji, a kolko tolko sigurniji, nego da bude odma iza nekoga od vas, a da pritom, po vlastitom misljenju previse riskiram.
nist mi ne znaci biti tih 5-10sec sporiji na nekoj od staza, vama mozda sve dalje sve vise znaci. ak vam se ne ceka nas spore, picite dalje, razbijajte se, bmk.
ja sam samo jednom isao tik iza nika na spustu i 2 tjedna nisam mogao ruku dici ko gospodin covjek kolko me rame bolilo, sve ovo kaj destro i irvin vele o ozljedi ramena me spopalo. srecom nemam posljedice, barem ih trenutno ne osjecam, a nadam se da ni necu kroz neko vrijeme.
i da, @onyx - malo u krivom smjeru ide ova rasprava, uvjeravate ljude u gluposti. ti padnes i nist ti nije, hel padne, odnosno poljubi bukvu i gadno se syebe. sile pada redovito i nist mu nije - su za to zasluzni refleksi? jesu, itekako, u dosta velikoj mjeri. ali sreca je cimbenik koji tu igra jako jako veliku ulogu.
sva ova spika o sportovima, hobijima, borilackim sportovima pada u vodu ako preletis volan i odletis u hrpu granja i jedna ti razdere trbuh. imam fini oziljak, malo je falilo da crijeva prospem na 57ici i vjerujem da ti nikakvi trbusnjaci nebi pomogli da naletis na takav kolac.