Citiraj:
Autor hellboy152
Čitam Onyx-ove postove i uzevši svoj slučaj kao primjer, ispada da ja uopće nemam reflekse. Naime, ja sam se zabio u drvo bez da sam imao vremena stisnut kočnice, a kamoli se bacat s bicikla.
Onyx, nemoj se uvrijedit ali stvarno je nemoguće u svakoj situaciji znat past. Drugo je kad ti npr. unaprijed vidiš drvo koje nećeš moći izbjeći ili kad krivo izletiš sa kickera pa osjetiš da nećeš doskočit kako treba i onda imat taj trenutak vremena pripremit se za past.
|
Hellboy152, vidjeli smo se samo jednom jer si drugi dan stradao, nemam apsolutno ništa protiv tebe.
Stoga, nemoj se sada ti ovdje uvrijediti na ovo što ću reći.
Ne govorim da su bitni samo refleksi (mada oni rade velik "posao") već još neki čimbenici - glava najviše od svega.
Znam gdje si se skršio, vidio sam to mjesto i reći ću ti ono što znaš ili si skužio s vremenom nakon pada - prebrzo si došao na kicker i krivo si odskočio sa kickera + ako se sjećam dobro što si pričao, nisi dugo vozio tj. to ti je bio drugi put nakon dugo vremena i malo si se zanio te gadno pogriješio u prosudbi (to apsolutno nema veze s refleksima).
Tebe nažalost ide ovaj dio mojih komentara - "Treba malo glavom i razmišljati, a ne samo gurat pedale?"