View Single Post
Staro 03.10.2012., 15:07   #27008
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Eh, danas je bio dan za ostati spati

Na tunelu se našli Saša, Šoši, Stjepan sa Dropa koji je prvi put na Sljemenu, ja i gost iznenađenja

Laganini gore, drmnuli po pivkana svaki i dogovorili se kud dolje...

Saša i Šoši htijeli na 12-cu što je svima i odgovaralo

Obzirom da je početak 12-ce pod balvanima tj. bar onaj dio do ceste, odlučili smo alternativu - početak 57-ce kao za čuksov drop, prek ceste, stepenice i do makadama gdje smo otišli desno na spoj makadama za 12-cu.

Nakon 20m 57-ce, šumarija izvlačila drva (trenutno još i izvlači jer smo čuli "grmljavinu" kak stabla padaju, a vidili im i mašinu ) i izvlači točno putem prema cesti desno, do same ceste. Taj dio je fino razrovan i mekan
Ispred stepenica, točno poprek uz cestu su naslagani balvani tak da se više nemre uletjeti uz stepe već se mora malo improvizirati ili nositi bajk do ispod stepenica.
Tak jasno da sam se tu ja malo sabio, ispeljao one šikanice i kad treba vozit po desnom rubu uz vododerinu, otišao malo previše desno i zapeo volanom za drfčeko volan hop u desno i ja prek njega na rame

Dalje je bilo sve ok, osim kaj se Saša sabio na jednom dijelu prije drugog izlaza na cestu zajebala ga rupa nakon panja, preletio na slijepo rupu, zavoj vuko u desno, malo jače zabremzao i proklizao prednji kotač - stradalo rame sitno i malo tekla krvica na koljenu

Na samom kraju kod onog stepenastog korijenja gdje su neki prije znali šusnuti, ja to fino odvozim i na onom drvetu što nosi "Čuksovo ime" (više puta) sam zapel odnosno, bacila me staza ravno u njega, ja po bremzama, izbjegnem ga s lijeve strane, stanem i naslonim se na veći balvan i ostanem zaglavljen između ta dva što su razmaka manje od metra

Ostalo je bilo sve odlično - svi bili zadovoljni.

Slikice sa finiša budu uskoro

If you're in control, you aren't going fast enough.

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 03.10.2012. u 16:53.
Flayer je offline   Reply With Quote