Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.10.2012., 15:57   #4611
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Autor Nick7 Pregled postova
Problem je sto su isli za tim da povecaju 'korisni prostor', sto i jesu postigli.
Na zadnjim sicevima ima stvarno puno mjesta, a kofer je ogroman.
No, zato je ovjes dobio gadan udarac, a i dodatni problem je sto dashboard ima milijun djelica + UK quality.. pa se nadje cvrcaka

No, ja osobno zadovoljan auticem (8th gen).

Uostalom, nije bas cilj auta da bude samo bolid, vec da bude i koristan.
Gepek je enorman, stvarno su zgurali po tipu "oš kupit japanski kanistar, velik je ko novčić a stane 100l", čudo jedno. Ostalo je OK, ali ne i voznost (lošiji ovjes i diferencijal, a veća težina)

Citiraj:
Autor HONDA type R Pregled postova
meni je preglednost dosta losa na gen 8, type R pogotovo, nakalemili su zadnji spojler na sred stakla, ne vidis kud ides u rikverc
Kao i u svim novim autima...

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Nema turba...zbog snage,da...radio sam port&polish usisne,usis hladnog zraka (cai),kompletan ispuh s ispušnom granom,bregaste i šušte ventila sam skoro naručio,hvala bogu da nisam...+ auto je bio zbog ispušne bez katalizatora pa nije radio dobro,smjesa je bila siromašna,sad vratio stock ispušnu i kat.

Lud sam više od čekanja,a ne želim dat 1200 eura za K100 jer je to pljačka...no mislim da neću dočekat neku drugu opciju,tj. kpro,makar bio i 1500 eura.
Nevjerojatno skupo za tak mali auto, mene dođe Cobb sa custom mapom (odnosno 2-3) oko GBP 1100... I tu onda još dobim updejt softvera za getribu, LC5, on the fly promjene mapa, blah blah