Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.10.2012., 00:28   #4578
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Volan lijevi ali vise nisam siguran dal je oznaka bila fq320 ili 330. Isti vlasnik je vozio i crvenu Corvette z06 ili nisam siguran na oznsku ali zvijer isto sa americkim tablicama. Taj je Evo kupljen u Americi 100%, Jbg ne pamtim te oznake ali sam vozio taj auto u par navrata i ostao in love od tad. To je bilo taman kad je X izaso i gazda je stalno mumljal kak ce ga prodat i uzet X na sto sam ga odgovaro. Zanima me dal je jos auto u Zg posto mi nije zgodno ic do tipa i ganjvit ga kad znam da nemam uvjeta za kupit ga i necu imat dok se ne presilim u kucu sa dvoristem i garazom a to bu valjda brzo. Sad stvarno nebi imal takav auto i drzao ga ispred zgrade da mi ptice seru po njemu i trkaju ga pijanci kad idu iz birtije.

Ispred zgrade mi svaki dan dolazi 430 Spyder, vozi ga poznanik i nikak mi se zvuk ne svida iako je auto prekrasan. Kad bu prilike nazicat cu ga da me proveze malo..
http://www.pohrani.com/f/1P/uU/s3sutru/untitled.jpg

Lancer 4 vrata je samo 1.6 atmosferac i nije uopce los. Svi Micekovi benzinci su dost elasticni tak je i ovaj a iznad 4 moze i povuc uz reski, sportski zvuk. Podvozje je mekse ali je volan jako dobar i auto vozi ko po tracnicama i osjeca se da je cvrst i da ima kapaciteta za puno vise snage. Meni se u kompletu jako dopao i mozda ga moj stari uzeme. Cijena malo visa ali se zna kaj se dobije + 5 godine garancije 150tkm.. ASX ima 1.8 DI-d jaci i slabiji ali je preskup, preko 50k skuplji od benzinca a jaci skoro 100.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.10.2012. u 00:46. Razlog: S
MAGARAC je offline   Reply With Quote