Ma idiot.
Nego, jutros naletih na jos vecu stoku. Tocnije, nasu prometnu policiju.
Na Miramarskoj kod IBM-a (staklena plava zgrada kod benzinske) mi zenska gurajuci bicikl povice "Pazi murja!". [idem u smjeru podvoznjjaka]
Klimnem glavom i nastavim ravno po biciklistickoj (ima je jos 5 metara) i spazim murjaka (motorist) kako pise kazne dvoje biciklista par metara nakon biciklisticke. Nastavim ravno prema njima kad vidim biciklista kojemu doticni pise kaznu kako mi mase da ne idem u tom smjeru jer ce mi ovaj spicit kaznu.
I tako ja "fino" medju aute i kamione uletim preko trave sa svojim rigidom (Herculesom) kadli me onaj jebivjetar spazi. Vec je htio krenut zamnom al onim dvoma nije ispisao kazne.
Pa mater im bezobraznu, kako ih nije sramota biciklistima pisat kazne i tjerat ih medju aute i kamione pod podvoznjak?!?!?!
Nadam se da stoka ima svoje dijete pa da ce i njega tako poslat da se medju autima vozi.
To me toliko raspizdilo da vam ne mogu opisat. Dodje mi da prikupim jos ljudi pa da se namjerno vozimo medju autima, napravimo kolonu i usporimo promet maksimalno, neka bude guzve kad bas inzistiraju na "propisima" (nabijem na qurac onog tko ih je pisao).
Stvarno ne mogu vjerovat koji bezobrazluk. Umjesto da rade na sigurnosti u prometu, oni rade sasvim suprotno - pridonose novim zrtvama na cesti.