26.09.2012., 08:08
|
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Autor Bubba
Ja sam jucer odlucio ici na Milanovu varijantu - Bundekfest.
Ljudi manje nego na ligi prvaka, mjestimicno po satorima vise clanova benda nego zainteresiranih posjetitelja, hrana poprilicno skupa i dubiozno jestiva. "Leskovackog" rostilja vise nego na vasaru u Obrenovcu, naravno, nema veze ni s Leskovcem, ni s rostiljom, al sto je tu je, ekipa pusi.
Pojeo sam nekakve poprilicno ocajne cevape za 35kn i ostao gladan, no jedini su izgledali kao da su od mesa i jestivi.
Najgore od svega, bio je i Đulijano, ne da sam neki pasionirani fan i po slusanju se sjecam tri i pol neke poznatije pjesme s radija, ali jedino mjesto na kojem se moglo malo izđuskati i zabaviti (nije samo svirao i pjevao svoje, tak jasno). Naravno, poterali su ga u ponoc i 20, dok su Domagoj Vida i razdragano drustvo u jednoj od satrir padali u afane od zvuka pevaljke i Jeca/Ceca hita u losem MIDI formatu na jos goroj klavijaturi.
FAIL.
|
Koji review,slažem se,i u subotu kad smo se vračali s tekme iz RI je isto očaj bilo i jedino jestivo kaj se moglo nać su razne hot dog varijacije u osušenim kiflama...
Sinoć nakon hampera gemišta sam ošo na kebab kod AliKebabe(pašteta) i sinoć je pasao al je danas zato ikebana u želucu 
|
|
|