Citiraj:
Autor tutix
|
Pa je, zanimljiv je i samo potvrđuje da se iphone ne može tek tako izgrebati, ali opet ponavljam, nitko ne nosi mobitel u džepu zajedno s ključevima, vjerujem ni ti.
Citiraj:
|
Anonimusi na tamo nekom Apple Support forumu. Da, anonimusi na forumu kao ja i ti, ali tko je trebao dobit sjeban mobitel - CNet, Gizmodo i gsm arena, BUG ili Mobil.hr? Ti ne bi bio ljut da ti se to dogodi? Sigurno.
|
Gle, stvar je jednostavna da ne može biti jednostavnija.
Ako problem zaista postoji i mobiteli su spakirani već izgrebani, apple će uredno priznati garanciju, baš kao što bi ju priznao samsung, htc i bilo koji drugi proizvođač.
Ako se ne varam apple se još uvijek nije oglasio oko ovog 'problema'.
S druge strane, moguće da se radi o čistom podmetanju od strane konkurencije.
Ko brani samsungovim zaposlenicama da se pod pauzom regaju na apple forum i slikaju telefone koje su izgrebali?
Di su ikakvi dokazi da su takve dobili u trgovini?
Vidio sam i neke slike oštećenja po telefonu, ko kaže da tipu nije ispao telefon kad ga je raspakirao?
I ajd šta će, ide ga slikat i na forumu priča kako ga je dobio takvog.
A naravno da sve što je vezano za iphone (pogotovo ono negativno) se širi internetom brzinom munje.
Na koje je sve poteze spremna konkurencija i neki ljudi, ovo je ništa.
P.S. Čitaj malo na tom linku što si dao od apple foruma, trgovine im uredno daju nove telefone ako ga reklamiraš:
Citiraj:
just an update
I went to apple store earlier today and got me a replacement
They gave me a new one on retail box
It still has a few blemish (back plate) but theyre not big so i took the replacement
If it'll bug me in the nex few days I might just go try my luck with another one
Genius was in a rush though, coz he left before i got to open the box
The ones that had dents/nicks, I hope you guys get a good replacement phone
|
I onda, di je problem? Nema ga, ali važno da se piše i piše...