Citiraj:
Autor D1viry
Nema potrebe instalirati sve novo zbog promjene ploče. Zapravo uopće nema potrebe instalirati sve nanovo, ako je sistem zdrav i ako niej pun smeća.
Promijenio sam kompletan komp (samo diskovi i monitori ostali) i radi normalno, Čak je i raid prepoznat i radi k'o cager  .
(Možda sam ovo negdje prije napisao, pa molim da se nitko ne ljuti, ako je dupli post .)
|
Mozes mislit, paz ovo, stavio necaku na Nf4 maticnu i AMD 3500+ windows 7, oni to nabili sranjima i glupostima, djeca ko djeca, dosao upgrade mashine, P45 cipset i E5200, ja iz zajebancije probam upalit da vidim jel sve radi...bootaju se windowsi. Reko WTF, nisam ovo jos dozivio.
Kolegi krepa P45 gibabyte maticna, nema vise te, pa mu dali neku sa p43 cipsetom, isti kurac doslovno. Stavis plocu i sitnice, upalis i bsod. Divno, nema do safea ni nicega, nece pa nece, sjetim se da sam mu drzao na jednoj particiji acronis image sistema, stavi clean win...bsod. E jebemu.
Uglavnom, promjena cijele ploce i gotovo istog cipseta je opet lutrija da se boota sistem bez reisntalla windowsa. Il ja barem sam tesko ikad bio te srece.