View Single Post
Staro 22.09.2012., 15:42   #26639
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Eto da i ja dodam, stvarno fino ganjanje dole, Onyx pa Đedi pa ja, ko u vlakiću cijelo vrijeme, adrenalin, ove godine samo jednom prije bio na 57-ici, zaboravio kako je to zabavna staza...
Dečki skrenuli na skok, ja kombinirao da je tu skoro sad neki velki, po sjećanju, kad odjednom na daskicama već :O
No brzina je bila tu, pa nema smisla sad bit picica, skinuo i ja junf
Onyx već napamet zna stazu, a Đedi me stvarno iznenadio kolko dobro vozi od moje zadnje vožnje s njim (pred cca 2-3mj), pratio sam većinu njegovih linija i baš su mi odgovarale, a i vidi se da je shvatio da ima bajk koji gazi gotovo prek svega, samo mu trebaš dat speed

Sanda juri na onom epiku ko blesava, vjerojatno je i šok i vilju zbotomirala prekonekoliko puta, stvarno joj treba bajk s više hoda, a kad ga dobi, prat će dosta muške populacije i na spustu (na usponu to već odavno radi )

Lovrić mali isto jurca na onom peru, al mislim da kad vozi ovak neke staze i vidi kak mi letimo, negdje duboko u njemu čući mali iskonovac koji ne želi flatrate, nego neku enduro pilu da može za nama, jer ga sad stvarno bajk za to ograničava, a on osobno mislim da bi letio

Ko što vidite pun sam dojmova ko da mi je prvo sljeme, al eto....
Stopalo preživjelo, malo je još plavo pa malo boli, al isplatilo se
the55mic je offline   Reply With Quote