View Single Post
Staro 21.09.2012., 09:04   #16
marke
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor nitrooxid Pregled postova
Nema tu nikakve naučne fantastike ,to ti nije sistemski disk i naravno da imaš slabije perfomanse u čitanju i pisanju, ( Perfomanse storage diska ) ti testovi ti pokazuju koliko je razlike u slaganju sa tvojom ili drugom MBO, uključi logiku ,ili čitaj rezultate testa!
Uključio sam ja logiku, koja mi govori da nema veze sa slaganjem s matičnom, jer je na istoj toj matičnoj test bio najnormalniji prekjučer, kad sam tek uzeo disk. Rezultati su bili dobri, nikad padanje na 0-1, već polako od 111, pa do nekih 46 MB/s.

Međutim, kad sam instaliro Windowse, odjednom više nije u redu. Što znači da nema veze s matičnom, jer je radilo na mojoj matičnoj normalno, kao što radi i na njegovoj.

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Problem ti je u SATA kabelu, vjerovatno u svom PC-u imas onaj duzi, 75-90 cm, taj radi problem sa green diskovima, probaj sa kracim.
I mislio sam da je kabla ili utora na matičnoj jer sam već s matičnom imo problema s jednim utorom prije, pa sam probo sva tri kabla koja imam, u sva tri utora i ista stvar. Dok ovaj drugi disk, Hitachi, radi sa svim tim kablovima u većini utora (osim jednog koji je problematičan, al to je nebitno).

Sad sam provjerio, imam 50cm kablove.
marke je offline   Reply With Quote