View Single Post
Staro 20.09.2012., 23:55   #26568
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Dobro ja ne razumijem tu pol ekipe....
Dečki imaju ono kaj većina vas tu siluje - a to je skill, skill da odvoze sve žive i nežive terene na sve moguće načine
Jedina stvar veća od njihovog skilla su im muda da to odvoze

To je film o freerideu, u originalu freeride, dakle ne po puteljcima, nego po ničemu, imaš brdo i spustiš se, sam biraš liniju, šuma i puteljak nije original freeride

Lijepo su rekli da je do sada njihova meka bila Utah, tj Rampage, sad su malo otišli po svijetu, vidjet kaj ima dalje, profurat se po terenima gdje se nitko nije vozio

Furaju ih helići, da, dečki su to zaslužili, voze se luđe, brže i po takvim vukojebinama gdje se nitko nikad nije vozio, čak mislim da se negdje niti nije moguće popeti sa bajkom na leđima koliko je teren rastresit
Nemam se potrebu poistovjetit s njima, jer niti ne mogu, odgledao sam film samo da vidim što sve rade, a rade fascinantne stvari i film je odlično složen, prenešeni su njihovi dojmovi, putovanje i naravno vožnja, uz to snimljeni su i padovi da se vidi koliko pokušaja je potrebno da bi se nekaj napravilo
Jedinu zamjerku imam da nisu koristili gopro kameru koja je bolja od contoura, pa da POV izgleda malo bolje - sponzorski razlog očito

Fore da se ne možeš poistovjetit s njima pa ti zato nije dobar film??? Da vas pitam, da li ste ikad gledali neki akcijski film? poistovjetite se s stevenom segalom ))

Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 21.09.2012. u 08:52.
jed2i je offline   Reply With Quote