View Single Post
Staro 20.09.2012., 19:16   #26551
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Film.... Dečki su stvarno luđaci, tu se nema šta reć, no, film kao takav, nekako mi nije sjeo. Prvo, fali mi šuma , drugo nekako nikako da se odluče, dal će radit više kao putopisan film, više kao osobna priča o "pushing the limits" svakog naosob, više kao, baziramo se samo na hebenim scenama i super trikovima...
Ne, oni su to sve zmiksali u jedan film i dobili ništa od navedenog da kraju, tako da KEWL od mene...
Baš mi je čak postao i malo dosadan nakon pola recimo....

No, film na stranu, danas je opet bilo osvajanje grme, osvojena mama, big mama zacrtana za sljedeći put
Danas sam prvi puta sjeo na bajk i odveo se u šumu nakon one preglupe ozljede i moram reć da sam čist zadovoljan povratkom gladi za još, a moram priznat da je i film malo tu kumovao, jer, pogledao sam ga, nazvao Željaca, spremio se i pravac grma, neda mi se više mirovat odjednom, oću AIR!!!!
AIR have i got

EDIT: taman je onyx stavio da šuma nije freeride i morao sam stavit veto na to
Definicija freeride-a je bukvalno, dumpamo te na vrhu planine i ti se spustiš dole.... Dakle ne postoji staza po kojoj trebaš ić, sam biraš liniju, neke su već vožene (linije), neke mogu sadržavat i kojekakve UMJETNE gapove i skokove a sve to treba izgledat što skladnije fluidnije i oku ugodnije... Nije bitna ni brzina ni vrijeme spusta nego stil... E to je freeride... A o podlozi na kojoj se vozi i okoliš u kojem se vozi apsolutno nije definiran, dakle itekako ima freeride-a po šumi...
Na kraju krajeva neznam kako bi ti nazvao sve one razne filmeke kaj dečkovi sa FR bajkovima voze po šumi, po stazama koje su sami napravili, jel to onda DH, AM ili XC?
:*

Zadnje izmijenjeno od: the55mic. 20.09.2012. u 19:22. Razlog: Onyx :D
the55mic je offline   Reply With Quote