View Single Post
Staro 20.09.2012., 09:59   #1062
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor vranjba Pregled postova
Kupio i platio za šogoricu vjenčanicu preko ebaya i sad mi seller kaže da mora slati dhl-om pošto ide u Hrvatsku. I hoće da uplatim još 15 funti. Nigdje u oglasu ne piše da ima dodatnih troškova ili da se kontaktira prodavač u vezi poštarine, već se samo može odabrati free shiping za standard i economy shiping za 10$ ili funti. Ko tu koga. Jel mi taj dhl gura zbog tracking numbera ili me oće ogulit za još 15 funti.
" class="orgTextElmClass" type="hidden">
Citiraj:
Kupio i platio za šogoricu vjenčanicu preko ebaya i sad mi seller kaže da mora slati dhl-om pošto ide u Hrvatsku. I hoće da uplatim još 15 funti. Nigdje u oglasu ne piše da ima dodatnih troškova ili da se kontaktira prodavač u vezi poštarine, već se samo može odabrati free shiping za standard i economy shiping za HRK57 (10$) ili funti. Ko tu koga. Jel mi taj dhl gura zbog tracking numbera ili me oće ogulit za još 15 funti.
" class="convertedTextElmClass" type="hidden">
Citiraj:
Kupio i platio za šogoricu vjenčanicu preko ebaya i sad mi seller kaže da mora slati dhl-om pošto ide u Hrvatsku. I hoće da uplatim još 15 funti. Nigdje u oglasu ne piše da ima dodatnih troškova ili da se kontaktira prodavač u vezi poštarine, već se samo može odabrati free shiping za standard i economy shiping za 10$ ili funti. Ko tu koga. Jel mi taj dhl gura zbog tracking numbera ili me oće ogulit za još 15 funti.
eBay je lijepo rekao, koji god seller pita za dodatne uplate koji se ne spominnju na eBay-u, da je to vrlo vjerojatno neka prevara, fake ili nešto slično i upozorava da se te transakcije ne riješavaju. Ono što piše u oglasu toga se treba držat.. Osobno bi se udaljio od toga sellera.