Dragi kolege, kazu da je vise glava pametnije od jedne pa reko da vas pitam za jedan savijet. Naime nedavno sam postao ponosni vlasnik teleskopske sic stange i naravno odusevljen sam, jedan od najboljih dodataka biciklu. Ono sto me brine je ova nadolazeca sezona blata i loseg vremena pa sam razmisljao da joj nabavim neku zimsku oblekicu

Siguran sam da ce njezin prasnik odraditi 99% posla korektno, ali ne bi htio da mi ovih 1% pokvari veselje.
Tako da je moje pitanje jeste li vidjeli neki gotov proizvod ili sto mislite da je najbolje od DIY rijesenja?
Cisto da vam kazem sto sam ja sve promislio:
1. neoprenska zastita za vilicu/shock - muci me je li ce biti ok dimenzija i kako ce se ponasati kada se stanga spusti, a taj materjal ce se trebati dobrano zguzvati a opet ne smije smetati radu
2. zracnica preko svega - ne prelazi preko glave od stange niti sa donje strane.
3. fender bender iza - nije dovoljno velik, i dalje ce spricati
4. za sada sam najblizi da sam napravim neku futrolu od neprena al opet di kupiti materjal, jel se siva ili lijepi itd..?
pa eto ako ima neko neku pametnu ideju ili konstruktivan savijet bio bi zahvalan.