Citiraj:
Autor Alvin
|
Jbga. Ljudi cijene svoj rad. A ako ti se ne plaća, ti onda uzmi "uradi sam" knjigu i udri
Tako ja isto kažem svojima koji me žicaju da "samo malo poslikam svadbu ili nešto". Ja to njemu mogu napraviti pro bono, ali mene osobno to ipak na kraju košta u vidu trošenju same opreme i mog vremena. Tako da to što ja to njemu radim besplatno za mene nije besplatno
A isto tako i za kompove. Uvijek sam ja bio dežurna budala za malo objasniti "kako se kopira u wordu" pa bi na kraju spiskao tri sata na šugavi word. A naravno meni je to lako i ja to sve znam a oni su stari i senilni i niš ne kuže pa je meni to "tren posla". Yeah right. Meni to je tren posla, ali dok ja to tebi objasnim dotle mogu dočekati Godota da dođe.
Sad otkad se za susjedu stričeve tetke i slične ljude uveo cjenik odjednom je svima postalo jasno i svi skuže u 10 minuta ono što sam prije objašnjavao satima. I naravno i njima je sad to postalo tren posla
Naravno prijateljima i dalje ide usluga besplatno pa koliko me god gnjavili jer budem ja i njih gnjavio za nešto drugo