View Single Post
Staro 17.09.2012., 00:42   #10110
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

otkud ona gigantska lignja koja je uhvatila onog probudenog superiornije rase? mislim, jos jedna debilna recenica, "DIE!".........
nego, od ljudi nastaje ona spodoba onolika? WTF? dok je na kraju mali alien? i zasto je onaj covjek, fifinesto, dosao do broda kada je zmija isto usla u njega? jel nije trebao onda i iz njega izaci alien?

uglavnom, sve nesto zbrda-zdola kad pogledas. i sam sebe operacija, carski rez, mi je ono.........

generalno, film koji necu gledati drugi put, jer nije zasluzio. cak mi je zao sto sam ga pogledao, jer bi inace barem fantazirao kako dobar je mozda film. uostalom, za sve koji se ne slazu sa mnom - neka se ne slazu, ali dobar primjer filma koji je nov i objasnjava ono ispred je The Thing. original sam pogledao preko nekoliko puta, novu verziju sam pogledao i ostao vise nego zadovoljan.
-->
Prometheus.

iskreno, da su si dali truda naci svakako bolje i uvjerljivije glumce, film bi bio bolji. da su scenarij malo razradili, ne tolike ocite gluposti mi servirati u danasnjem filmu, dojam bi bio bolji. sto je rekao covjek prije mene, previse plagijata. to je mozda prolazilo prije 20-30 godina i vise, ali sada je toliko puta prozvakano da ja to ne odobravam.

no, najvise me smeta opet taj marketing koji je napuhao od ovog filma nesto. nesto sto bi valjda skoro svaki covjek tko je cuo za alijena - trebao pogledati. ja nisam od onih koji su razocarani jer nema aliena, jer nema poveznica sa franzisom kao takvom, ali da je izvedba mogla i trebala biti bolja - IMHO svakako jest. danas kad pogledam aliena jedinicu, ono, jebote. dvoja je na svoju stranu isto visoko postavljena letvica, kasnije nastavci ne toliko, ali ovo je definitvno najlosiji nastavak ili dio ili nadovezivanje na tematiku, kako god hocete.

da nema efekata i da nema one plavuse, ne znam, dao bi mu realnu ocjenu od 3 od 10. ovako je nekih 5 od 10, jedva. sto je stvarno razocaravajuce nazalost, jer sam cekao dobar SF, dobio samo SF sa ispraznim dogadajima i poluglupim likovima.

a ona elizabeth, ma ne znam sta bi rekao. ako su sve zene takve, ja zelim biti jedna. mislim, sta je sve prozivjela i still standing, jebes stalonea i norrisa zajedno. e da, ali moram pitati, stoji u spojleru:

otkud ona gigantska lignja koja je uhvatila onog probudenog superiornije rase? mislim, jos jedna debilna recenica, "DIE!".........
nego, od ljudi nastaje ona spodoba onolika? WTF? dok je na kraju mali alien? i zasto je onaj covjek, fifinesto, dosao do broda kada je zmija isto usla u njega? jel nije trebao onda i iz njega izaci alien?

uglavnom, sve nesto zbrda-zdola kad pogledas. i sam sebe operacija, carski rez, mi je ono.........

generalno, film koji necu gledati drugi put, jer nije zasluzio. cak mi je zao sto sam ga pogledao, jer bi inace barem fantazirao kako dobar je mozda film. uostalom, za sve koji se ne slazu sa mnom - neka se ne slazu, ali dobar primjer filma koji je nov i objasnjava ono ispred je The Thing. original sam pogledao preko nekoliko puta, novu verziju sam pogledao i ostao vise nego zadovoljan.

Burko je offline   Reply With Quote