Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 14.09.2012., 14:58   #26631
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Netko je svojedobno (Organ, on jedini ima licencu za kasapljenje?) rekao da je kupio set keramickih nozeva s Ebaya za neku bratsku komunisticku cijenu, pa me zanima kako je zadovoljan s time (obzirom da sam imao prilike kasapiti s tim nozevima ovih dana i ostao odusevljen, pa me sjetilo...), koliko je kostalo, koji seller, je li dosao u napast da napravi zeni Posavec u Branimirovoj osmijeh od uha do uha kada je paket stigao i slicno...
Slobodno sa DX-a naručiš, osobno imam već godinu dana dva noža 6" i 3". Režu pouzdano, nema neke filozofije. Obavezno biram onaj sa košuljicom, zaštita za nož.
Jako me zanima iskustvo osobe koja je testirala klasični kosooki keramički nož i Kyocerin naopako kosooki nož. Koliko sam upoznat, u oba slučaja materijal je isti, i na isti način se moraju oštriti.
Prije par dana je DX izdao komplet od 4 noža raznih duljina i gejizokej boja (imaju i crne samo, ali tek to je gej )za negdje 30 baksa, sa košuljicama, za početak sasvim ok.