Ja mogu potvrditi ono što kažu gospoda
Dottore i
Razer. Moj Venomous X je do sada bio 3 puta montiran. prva dva puta u upotrebi je bio i7 875K i tada sam skidao samo cooler, a ne BTK. sada, kad sam mjenjao ploču, BTK sam morao skinuti, i sve one plastične podloške su se raspale kad sam odšerafio matice. A prvi puta sam ih zašerafio jedva dok nisu zagrizle da se ne okreću.
2. stvar je da ja koristim orginalni BTK. I na njemu su ove matice kakve ima
Dottore, tako da sam ja to dobio sa Venomousom. Rezevrni BTK koji imam u ladici, ima identične matice a i kad sam ga pred par dana malo usporedio, vidi se da je orginalni Venomousov BTK bolje izrađen i finiširan nego ovaj koji sam kupio zasebno. Nije sada da je razlika dan i noć, ali vidi se da je BTK rezervni malo manje kvalitete, što se tiče finalne izrade.
Srednji vijak je malo već ohrdan, a samo sam 3 puta lagano pritezao da bolje prione na CPU. No kao što rekoh, Venomous X je odličan hladnjak. Bio je super za i7 875K, sada je još bolje za i7 2600K jer se ovaj manje hajca, ali očito je da BTK nije spreman za učestalu montažu i demontažu. Zato i imam jedan BTK u pričuvi i još 2 na putu, pa neka se nađe