Zadnji put bio PCekspert štand kod Velesajma, gdin Razer pokazao da su skoro oglodani još puno više nego moje ( hvala što si mi pokazao uživo i finom dobrom razgovoru ). Meni su počele oglodati prvi put i zato sam stavio sliku.
Moj Truljo ( TRUE 120) još neće u penziju ali očito da ću morati nabaviti dva primjeraka bolt-thru
edit.
Pupo, sve pet ali nisam zadnja budala koji koristi neadekvativan alat.. Završio sam elektrotekniku i prvi put vidim NEkvalitetan materijal. Prouči malo. Prvi put Venomous imao je spiralnu maticui kada je pojavila nestašica onda su izdali nekalitetan sa golom maticom.. Pogledaj sliku i stvarno stanje.
edit.
Joj , Pupo, krivo si me shvatio.

Nisam bio prozvani ništa jer ja sam tvoje samo protumačio na drugi način. Naravno, svatko ima svoje mišljenje.
Prvo sam krenuo križnim lagano i preniježno ali nakon samo jednog okreta išlo loše. Htio sam ključem zategnuti do kraja jer nije nasjedao. Međutim , ključem koju sam dobio NE može zategnuti zbog lufta a svjestan sam toga da ću napraviti urez po matici. Zato sam uzeo svoj ključ po svih veličina i lagano je došao i bez oštećenja.
Samo je jedna matica oštećena s križnim, ali ipak nije jako. Drugu nisam htio križnm zategnuti ni u ludilu.
Pri kraju sam ove rasprave. Mislim da matica je samo mjed presvučena niklom??