Pročitaj ti mene dottore

Napisah 99% korisnika, u kojima niste ti a pogotovo ne Razer.
S neadekvatnim šarafcigerom je svakako krivo, pogotovo kad se priteže "do kraja" di je bolje koristit ključ. Nisu bezveze neki šarafi za šarafcigere a drugi za ključeve jel.
EDIT:
Citiraj:
Autor Dottore
edit. sad vidim da imamo isti.  Tri put hura.
Hladnjak je dobar ali bolt-thru je smeće i drugorazredna kvaliteta
|
Previše si to uzimaš k srcu, jedna je stvar što bi ti il mi željeli dobit, a druga što se njima više isplati. A kad već spominješ taj luft na ključiću, možda je isti tamo s razlogom, tj. da možeš lakše ubosti ključ kad je hladnjak u kućištu jer pošto ima lufta, vile ključa nemoraju dolazit vodoravno na rub šarafa. Jbg, sve je stvar njihovog gledišta ako me razumiješ
EDIT 2:
Citiraj:
edit.
Pupo, sve pet ali nisam zadnja budala koji koristi neadekvativan alat.. Završio sam elektrotekniku i prvi put vidim NEkvalitetan materijal. Prouči malo. Prvi put Venomous imao je spiralnu maticui kada je pojavila nestašica onda su izdali nekalitetan sa golom maticom.. Pogledaj sliku i stvarno stanje.
|
Omg, pa di ti vidiš da ja tebe prozivam? De oladi malo, pričamo, konstruktivno. To što sto si ti završio elektrotehniku neznači automatski da znaš kakav šarafciger treba koristiti. Aj da si za nekog majstora išao, onda već može!
Neznam, jesi siguran da je bila nestašica tih spiralnih, možda su bez spirale verzije za balkan? Jesi možda o tome razmišljao? Il o nekoj drugoj uroti? Mene samo fascinira tvoje jadikovanje, a ni sam neznaš točno čemu je služila ta spirala i dali je uopće bila tamo potrebna. Il zašto ima lufta na ključiću za dotezanje.
Što se tiče habanja, da moguće je da je loš materijal. No isto tako je moguće da krivo koristimo isti. Možda je namjenjeno sam za priterat šaraf, a onda dotezanje ide sa ključem. Možda si s krivim šarafcigerom dotezao pa ti se iskliznio iz ležišta pa si napravio dar mar. Više je mogućih razloga. Kako god, tvoje, moje il naše plakanje neće promjenit ništa. Iako bi mogao poslat mail TRu pa ih pitat zašto je došlo do promjena u BTK-u, pa da znamo sa sigurnošću, da ovakve rasprave budu suvišne.
EOD