Da se pohvalim, danas sam letio na Dotki i to kvalitetno.
Zapravo nije to niš novo, ali lokacija di sam se sjebo je malo neobična, teoretski na jednom od najravnijih dijelova.
Tu na 1:36 kad se prođu sve kontre i spustevi
http://www.youtube.com/watch?v=UyjvK1bc36U
ide mali ravni dio di se čovjek zalaufa i skoči preko nekog tankog stabla položenog poprijeko staze.
Tu se zapedalam i zapnem za neki neidentificirani kurac i preletim preko volana, dočekam se ko ninja mungos i otkotrljam u prašinu i lišće. U letu sam fulao stablo s desne strane za dobrih 30cm srećom, ali se bicikl uspio sparkirati apsolutno fenomenalno, guma naslonjena na drvo a bike okrenut u kontra smjeru od smjera kretanja. Da je bar neko iza mene imao kameru, Daniel veli da je bio samo oblak prašine i zvuk krša.
Osim toga bila odlična Dotka, našpanali se kolko ide, jest da su njubare razrovali sve spusteve pretjeranim kočenjem ali nema veze. Glavno da se vozi.
--
Zaboravio sam napisati, nemoj prodavat bike Nik, dogovorimo se za tečaj iz padanja, ne buš se više na rebra i glavu dočekivao kad te ja podučim

Imam iskustva i preporuke koliko hoćeš.
Super je video s Psunja, dapače odličan. Vidi se da je gušt, jedino Daniel veli da je na početku bilo korijenja koliko hoćeš i da je trebalo to i ispedalirat. Ali sve kasnije je milina koliko vidim, do jaja.