Citiraj:
Autor Brzi Picek
Da si u 3D modeliranju , pa sklopovi postrojenja i slično, onda bi imalo smisla, ali to što tebi treba bi radilo i na NV7300 s 256Mb !
Rama stavi i 32 Gb kada ti pare nisu važne
Ako si server client onda nevidim razlog da staviš SSD ?!?
Ali ako baš imaš volju stavi.
Monitori , 22"-24" je sasvim dovoljno i jedan pomočni za alate neka bude sa strane kao opcija da je lakše do dodatnih komadi bez otvaranja padajučih menija i sl.
tvoj će posao ionako biti da ti pošalju dio sekcije i provedeš cijevi kroz njih, neče ti sigurno davati cijeli model u 3D
!
|
Upravo o tome se i radi, 3D model. Tu je bitno da mi model vrti dobro, da imam sto vise toga ukljuceno i da ne moram rezati poglede da bi ubrzao masinu. Naravno da neka pumpa nije izmodelirana sa 5000 djelova,pojednsotavljeno je jer ja ne radim dokumenatciju za pumpu, ali kada se ucita puno toga,cesto se uspore racunala, pa je potrebno iskljucivati (hide)neke stvari da bi se ubrzalo racunalo i model,a to je ono sto zelim izbjeci.
SSD sam predlozio jer sam mislio da cu dobiti nesto na brzini, ali ocito necu.
Monitori za ovaj posao obavezno dva, za neke software koje sam prije koristio cak bi dobro dosla i tri kako su veliki bili izbornici,ali to malo glupo izgleda.
Naravno da ce mi davati cijeli 3D, malo si zabrijao ili se nismo dobro razumjeli.