View Single Post
Staro 09.09.2012., 05:54   #26068
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Šta reći? Koju posluku porati?

Bilo je fenomenalno, bar meni, izgusto sam se posteno ...iako moram priznat da su mi se silni usponi zgadili.

Ovaj put smo stvarno odvozili dobru rutu, zanimljivu, tako da je spust bio jako dobar.

10-tka je odlicna, onaj mali dio spusta nakon zemunica jos bolji, Konjska je isto super osim onog dijela gdje se mora parsto metara pedalat uzbrdo, dio ispod Omanovca - Borik je isto super.

Odustao sam od FR staze jer je zatrpana liscem te nakon sto sam se dosta istrosio nebi bilo pametno to ic vozit. Bolje ne trazit belaja, a i ne znam stazu nit se vidi vozit od lisca.

Zato sam opet otisao na dh stazu, AC/DC, na onaj gap, i dva puta uspjesno skocio iako sam se bojao kako cu dopedalat do tamo jer mi je lanac non stop preskakao jer je freehub pojeden. Moram priznat da sam drugi put malo previse bio nagnut iza, da je bilo jos mrvicu bilo bi gadno. Al zato sam napravio manual pri slijetanju, LOL
Nakon skoka sam jos produzio na ona dva benta, bas su spica

Evo i dva videa:
Prvi

Drugi

Na kraju smo otisli na Anakondu. Ovaj put sam je uspio dva puta skroz u komadu ispeljat, uz onaj pocetni drop [napokon sam opustio muda i otisao i na njega]

Nakon sto se to desilo sa Nikom trebao sam drustvo odvest na pump track, ali zaqurac sam kroz neko grmlje produzio ravno jer mi se ucinilo da je netko tuda prolazio pa sam samo slijedio "stazu". Boze sacuvaj gdje sam ljude odveo. Svi smo se poderali od trnja, bio sam pun onih cicaka, pizdarija zesca uglavnom (vidi se kod Murine na slici). Ispricavam se jos jednom ...al ajd, bila je to prava all mountain staza

Sve u svemu odlicno proveden dan. Zao bi mi bilo da nisam isao. Taman se potrefilo ovaj vikend jer da je bilo prosli il iduci onda nebih mogao ici.

Evo i koja fotka
Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com
Cuky je offline   Reply With Quote