View Single Post
Staro 08.09.2012., 22:39   #26062
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Nas sedmero se vratili sa Psunja, vrijeme odlicno, vozje vrhunske.
Pogodili smo rutu koju sam zamislio, a to je slijedece:

10ka-Zemunice (kratki, ali vrhunski dio)-Konjska-Borik-Anakonda

Na Anakondi smo se raspistoljili i poceli skakati s visina kojih jos nismo (barem ja), a onda smo popizdili do kraja i poceli voziti elemente, i nije to sad neki problem, samo se treba okuraziti.

Bilo je laganih izlijetanja sa staze i zalegnuca s vise strana, ali sam se ja zato potrudio za dogadjaj dana, i to na samom kraju kad smo vec bili gotovi s voznjom, 200m od ceste...tak me nezgodno ispalio kicker (upozorio je cuki vise puta, a znao sam i sam kakav je, ali hebi ga, krivi manevar + umor, i eto ti ga na). Fino sam aterirao na prednji kotac, preletio prek volana i pao na lijevi bok, s time da je NARAVNO ruka ostala ispod tijela i pa sam sabio rebra posteno i jos se skucao s glavom u zemlju, tak da je i kaciga pukla.

Kaciga je amortizirala ali je kvrga kod arkade rasla takvom brzinom da sam sve vise licio na Klingonca . Odmah u birc po led i na hldjenje da to splasne (splasnulo).
U principu mi nije nista, osim sto se nebum 2 tjedna mogao dignuti iz kreveta - kod mene klasika, eto vec 4. put...samo sto mi se sad oko oka radi hematom (adekvatna mast i masaza primjenjena u roku odmah) pa bum se sutra vjerojatno splasio kad se pogledam u ogledalo.

Sve je to fino snimljeno,fotke i filmici vjerojatno sutra, kad poberem materijale od Skulija...vremena imam, mirovati ionako moram

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 08.09.2012. u 22:44.
Nik je offline   Reply With Quote