Citiraj:
Originally posted by icarevic
Neznam jesam li jasno napiso to se dogodi na smom poćetku instalacije kad xp instalira drivere (plavi ekran), kad završi instalaciju onda se pojavi onaj pćetni prozor od xp-a, ali kod men se smrzne prije teg prozora.
|
Care, ne daj da te smetaju ova, nažalost uobičajena čavrljanja na ovim stranicama. Moja beba je isto PowerColor, Evil Master 2. Nedavno sam probio "led" i instalirao XP. Koliko se sjećam, prvo sam instalirao upravo driver za Radeon na "clean install" XP-a, sa oriđiđi CDa koji dobiš od powercolora. Prije instalacije drivera postavio sam display settings na "standard display adapter" i neku nižu rezoluciju za monitor. Onda jednostavno restartaš XP i pustiš autorun za driver. Možda nemaš sreće sa konfom jer u mojem slučaju je to moglo instalirat i malo dijete. Pustio sam novi 3dMark a onda instalirao nove Catalyst drivere za XP. Dobio sam ukupno nekih 150 frejmova više nego prije. Da je proc mrcina a ne olinjali Celer već bi razlika bila primjetna. Negdje sam pročital da VGA ide i na 1x, 2x i 4x AGP, pa te ta "nekompatibilnost" ne mora plašit. Ak je nešto drugo - jebiga