View Single Post
Staro 05.09.2012., 12:11   #789
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Rodjo2 Pregled postova
Ok super hvala na info
Ako je tab na tmobile onda mi paše jer imam bon bon a provjerit ču dali su otključani kad kupujem. Što se icsa tiče samo mi je bitno da dolazi, kad tad nije mi žurba. A gledat ču da kupim xoom, po mogučnosti nešto otključano i sređeno ako se može. Više ima a501 od xooma u ponudi ...
Vidit čemo ... plača stiže 10og pa kupujem najbolje šta nađem od ponuđenog jer več se odugovlači dosta

Edit: tj na njuškalu je samo jedna motorola xoom
nisam siguran da je tmobile imao acere u ponudi. samsung, huawei, xoom i htc flyer su bili kod njih. vip je imao acere. čak se ne sjećam što je tele2 nudio. samsunga sigurno, ali ostatak - isparilo mi iz glave.

ics će možda doći, tako da se tu ne nadaš posebno, jedino nešto prepravljeno. evo, coconut ima više informacija. inače nije nešto čudno što je malo xooma, jer ih se malo prodalo. pa ni podrška kod nas nije nešto. malo vidi na strainim forumima kakva je situacija.

ako si već na tabletima sa 3g modulom, onda pogledaj samsunga kojeg je imao vip. to ti je sigurnija kupovina i podrška. imho.

kako bi to rekli na televiziji ili u 24sata novinama:

BREAKING

info za rodju2, mene, ostale zainteresirane za a501, a molba za coconuta - ako ti nije problem, možeš probati ovu proceduru, molim te.

dakle, na pitanje o updateu na ICS, za kojeg u hrvatskoj ni servis ni vip nemaju pojma, dobio sam ovaj mail od acer supporta:

In order to solve your problem please

Yes this unit will update but you may need to download and run Iconia the "Tab Update Enhancement" file from the Acer website first.
After the apk is installed, instruct customers to initiate a manual check for system updates on the tablet:

1. go to "Settings"
2. navigate to "About Tablet"
3. tap "Syst em Update"
4. tap "Check Now"

The system should now find the update to ICS.

pa molba za tebe coconut. ako već nisi i sam pronašao tu aplikaciju, daj ju instaliraj i provrti i vidi da li će naći službeni ics update.

inače, taj "tab update enhacement" je app koja se instalira na teblet pod HC-om i onda ona traži ima li ili ne update. LINK na GP.

hvala unaprijed!!

edit 2

brejknuo mi brejking. u međuvremenu sam našao na acerovom siteu tablicu sa datumima ics-a za tablete. 501 nije u planu. e, sad. tko mulja, tko ne zna o čemu govori.... ništa čudno, očito nisu samo naši agenti u korisničkim službama čisti prepisivači unaprijed napisanih odgovora.

no. bez obzira na to, coconut, ako nije problem, probaj ovo gore.
thx!

Zadnje izmijenjeno od: viking.software. 05.09.2012. u 14:13.
viking.software je offline   Reply With Quote