View Single Post
Staro 04.09.2012., 21:32   #784
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
rodjo2, nemoj me 100% uzet za riječ, ali jedan dio vipovih a501 je bio otključan! često su vlasnici (govorim za tablete iz oglasnika) koristili samo vip jer su kupili tablet u nekoj internet tarifi, pa nisu ni imali potrebe za provjeravanjem da li je ili nije zaključana. tako da bez probe na licu mjesta nema prevelike koristi. osim ako vlasnik želi sam provjeriti.
inače je jako teško, čak mi se čini nemoguće otključati tablet sa vipa odn. uopće te a501. jedino ti ostaje pitati da li vlasnik (ako kupuješ iz druge ruke) ima valjani račun, pa se prošeći do vipa i pitaj da li otključavaju i tablete. pogotovo sada kada su dobili tu obavezu za mobitele. za homebox znam da ne otključavaju, a za tablete nisam ni pitao.

eventualno ti ostaju one unlock sim kartice. samo pitanje je da li ima mjesta za sim karticu + unlock karticu.

inače, a501 ti najvjerojatnije neće dobiti službeni ICS, a customi nisu pretjerano stabilni.

što se tiče kartica - tmobile-simpa-bonbon-multiplus konzum kartica, vip-tomato i tele2 nema virtualne mreže.
viking.software je offline   Reply With Quote