View Single Post
Staro 04.09.2012., 10:52   #25895
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Dakle, pričica jedna

Kupio ja pred 2 mjeseca dva NN tubeless ready, jedne od najlakših guma, deklarirano 545g, imaju na vagi i manje. Compound pacestar3, fakat je mekan, guma super drži i tak to sve, ali, nakon ta dva mjeseca, od kojih sam mjesec dana bio na moru, ostalo se vozio par puta po šumi i par puta po asfaltu, guma se vidno počela trošiti, daleko od toga da nema mesa, al eto žao mi je gume i para i svega.

Stoga sam razmišljao staviti običnog Alberta otraga, ali nigdje ko za vraga nema 2.25 alberta. Tako ja čeko neko vrijeme i jučer od jed2ia uzeo njegov NN koji je UST. Majko mila koja je to razlika u gumi. Osjetno je tvrđa, deblja i teža, ali stvarno je kvalitetnija.

Nju sam zatim zamijenio s bratovim albertom tak da on sprijeda ima još jači grip, a ja otraga stavio prvospomenutu, al opet u 2.35. Em će mi lakše proklizavati guma, em mi neće biti žao jer je 3 puta jeftinija

Jedan NN mi je sad sa strane i čuvam ga kad zatreba.

Sad ću samo testirati dal mi je i 2.35 previše otraga (što vjerujem da jest), pa ako treba zamijeniti za 2.1 koja je na bratovom bajku otraga. Peripetije na najjače

Usput budi rečeno, ovih dana će mi osovina za ex1750 kotače biti napravljena, skica izgleda ovako, možda nekom pomogne:

Pohrani.com Pohrani.com

E da, NN ima gripa za poludit, odlična je guma. Fat albert ima još više, ali se puno teže kotrlja.

Idealna kombinacija bi bila FA naprijed, NN otraga, ali otraga neki tvrđi compound.

Ima li negdje na jednom mjestu info o tim smjesama za schwalbice?