View Single Post
Staro 02.09.2012., 14:56   #25829
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Napokon sam i ja odradio vožnjicu, Dotkicu. Nema gadarije od prašine ali je sad na nekim mjestima gadno klizavo, što mi je pak draže od prašine

Kod Zmije je napravljen novi tuning Shermana, pa je ovo bila test vožnja za Psunj. Dao sam izraditi mekšu oprugu ali sam prećero, pa se dogodilo da je bottomiram bez problema. Pošto sam u rezervi imao SPV dumper (kaže Zmija da je iz Manitou Minutea), izvadili smo TPC i stavili njega. On ima nekakav bottom out control (nije mi 100% jasno ali se pumpa zrak i nešto nateže gedorom, pa se štima kompresija i taj bottom out). Uglavnom, prošao sve kickere i dropove bez bottomiranja. Malo mi je čudno voziti sa mekanom vilicom, pa nisam siguran jeli to to.. jebe me kad se idem odrazit u skok, propadnu mi ruke, jače skočim zadnjim dijelom, pa letim na nos.. možda je stvar navike, nemam pojma . Dat ću još malo šanse ali ako se ne ushemim, ne gine mi još jedna opruga (trenutno ih imam 3 Soft za 170mm hoda, Medium za 150mm i ovu, koja je ispala valjda Extra Soft)

Još gripovi i eventualno pedale, i spreman sam za trip

P.S. Vidim da se Mic nije pohvalio kako se prije dva dana ranio na Shoshyjevom bajku
murina je offline   Reply With Quote