View Single Post
Staro 29.10.2002., 15:35   #16
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by gpremec
Evo, i opet taj hrvatski problem, "ako ja nisam imao nikakvih problema, a nekoliko ljudi oko mene jesu, onda su oni budale, jer ja nisam imao problema, sto znaci da sam ja u pravu".
…ako nakon moje intervencije više nisu imali problema, onda sam ja u pravu, ali oni nisu budale.

Citiraj:
Daj si malo mira, covjece. Ponasas se kao da si Bill Gates glavom i bradom.
Na žalost nisam.

Citiraj:
Svaka ti cast sto nisi imao nikakve probleme s XPom, stvarno si imao sretje.
Ne bi to pripisao sreći. Ima valjda i nešto drugo što utječe na uspjeh.

Citiraj:
Ali to da ne dajes za pravo da su drugi imali problema s istim, to ide vec jaaaaaaaaaaaaaako na kuac.
Tko ti to ne daje za pravo da nisi imao problema. Tko je to ikada doveo u pitanje.

Citiraj:
I frend je prije skoro godinu dana svom frendu instalirao XP i ti XPi jos uvijek stabilno rade, dok je taj isti frend na svom kompu imao milijardu problema s XPom i nikada ih nije uspio instalirati kako treba na svoj stroj. Dali je on zbog toga budala i ne zna instalirati XPe? Da se ne salimo, njegov stroj je tada bio baziran na BX chipsetu i PIII procesoru s 265MB i Adaptecovim SCSI kontrolerom, a na doticnom su uredno radili Win98se i Win2000.
Igrom sam slučaja imao sličan stroj i XP je proradio na tome. Razlika je u tome što je bio nešto slabiji i imao je Celerona. SCSI kontroler je služio samo za CD, ali…

Citiraj:
S druge strane, ako si ti najpametniji na svijetu, a jei ga, onda ti nitko ne moze pomoci.
A zašto si ti to daješ za pravo?

Nemoj se više ovime zamarati. Očito štetno utječe na tvoje živce. Nema potrebe da se ovdje prepucavamo. Što će ljudi kazati? Prvo si mi rekao da su moje izjave ravne idiotizmu, pa da se ponašam kao dijete, a na kraju i koješta drugo. Još me nisi naljutio, a nećeš ni uspjeti. To si nikako ne bi dopustio. Znaš broj phona, nazovi me, pa ćemo se ko ljudi dogovoriti gdje ćemo se svađati uz kavu (i mlatiti, ako je to potrebno). A možemo se dogovoriti i da stavim XP na tvoju kantu. Možda meni to uspije.?!?

BTW Nije te bilo neko vrijeme. Nema tebe ni grega, pa nema ni zajedljivih komentara. Malo je bilo dosadno.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote