View Single Post
Staro 29.10.2002., 14:31   #15
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by RAK
Instalirao sam XP na nekoliko kombinacija kompova. Imali su različite chipsete, procesore, grafičke i zvučne kartice, ATA RAID i non RAID kontrolere, SCSI kontrolere, memorije, modeme, ISDN adaptere, mrežne kartice i sl. Između ostalog sam imao čuvenu Creative zvučnu u kombinaciji sa VIA-om 686b i sve je to radilo odlično. Nikakvih fantomskih problema nisam imao, a do sada sam samo nabrojao svoje kante.

Tu još dolazi kamara tuđih u koje sam instalirao XP. Problema opet nisam imao.

Kako bi onda mogao reći da XP ne valja i zašto bi se s tobom morao složiti? Jesu li se tu uplele mračne sile zla koje tebi ne daju da instaliraš XP, a meni daju ili nešto drugo?
Evo, i opet taj hrvatski problem, "ako ja nisam imao nikakvih problema, a nekoliko ljudi oko mene jesu, onda su oni budale, jer ja nisam imao problema, sto znaci da sam ja u pravu". Daj si malo mira, covjece. Ponasas se kao da si Bill Gates glavom i bradom. Svaka ti cast sto nisi imao nikakve probleme s XPom, stvarno si imao sretje. Ali to da ne dajes za pravo da su drugi imali problema s istim, to ide vec jaaaaaaaaaaaaaako na kuac.

I frend je prije skoro godinu dana svom frendu instalirao XP i ti XPi jos uvijek stabilno rade, dok je taj isti frend na svom kompu imao milijardu problema s XPom i nikada ih nije uspio instalirati kako treba na svoj stroj. Dali je on zbog toga budala i ne zna instalirati XPe? Da se ne salimo, njegov stroj je tada bio baziran na BX chipsetu i PIII procesoru s 265MB i Adaptecovim SCSI kontrolerom, a na doticnom su uredno radili Win98se i Win2000.

S druge strane, ako si ti najpametniji na svijetu, a jei ga, onda ti nitko ne moze pomoci.