Citiraj:
Autor Nik
Skuli i ja isto bili na Slemenu, upravo se vratili s polunocne, ali bez lampi
Zanimljivost danasnjeg Leusteka je ta da samo se mimoisli s 3 planinara i 11 biciklista, ali u spustu. Prasi ekipa Leustekom sve u sesnaest, jedna grupa od njih 4 bedaka je isla toliko brzo da su nas skoro pokupili tamo iznad Adolfovca, frajeri ne mogu stati jer imaj krseve od bajkova (a i za kacige nisu culi). U zadnji cas sam se uspio maknuti u stranu...vec sam mislio da cu morati podijeliti odgojne 
|
To se i meni desilo u utorak predvecer! Doduse ja sam naletio na "samo" 8 biciklista! Svi naravno jurili dolje po Leusteku, dok sam ja peglao uzbrdo!
Zadnja dvojica su me skoro pokupila, netom prije "stepenica".
Pa sam "radi tog stresa" opet falio na onom velikom kamenu (kao i zadnji put)... ;(
Gore sam produžio cestom do Puntijarke. Obzirom da je vec bilo oko 19.40h.. pocelo se mračit... pa si mislim, dal da se spušim direkt dolje Bikčom..
al rekoh, necu opet (kao zadnji put) pravit sranja, vijugat pored planinara i vozit se po onim groznim žilama i kvrgama.
Ma stignem ja 18-20kom
E, to je bio zesci zajeb!
18icu sam uspio jos kolko-tolko vidjet i odvozit! Ali nakon onog šljunčanog dijela (po šumskom putu), nakon što sam skrenuo desno u šumu, uhvatio me totalni mrak!! Nekako sam klizao i napipavao stazu kao corava kokos (pomogao je i mob).
Kad sam se napokon (nesto prije 21h) dočepao asfalta i ugledao onu prekrasnu veliku kuću u podnožju, bio sam sretan kao malo dijete����
zaključak: fakat pada brzo mrak
poučak: kupujem lampu
rezime: kotač sjebao - a nisam trebao
(nedavno popravljeni i centrirani zadnji kotač + pukle dvije žbice
na strani od kazete! a nemrem sam složit, jer nemam ključ
za skidanje kazete i ključ zadnjeg lančanika)