Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.08.2012., 00:34   #4226
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
glas za kiju. forda focusa je uzeo frend, rekao ga navest ispod kakvog krana i pozvat samane da prozivaju pad krana na njega......... potrosnja velika velika, preko 10 litara benzina jebe bez jebemti.

dok sa druge strane je kia, koja ruku na srce nije rang forda. nisu isti rang u smislu godina iskustva proizvodnje jednostavno, isto kao hyundai, ili daewoo sto je nekad bio. ali to su ubitacno zahvalni auti svi, servisi su jeftiniji rezervni dijelovi su osjetno jeftiniji, danas ima servisa i mehanicara (govorim kada recimo prode garancija), plus sto dobivas puno vise nego od euvropljana, osim imena i malo manje udobnosti. no, sve ovisi kao si osoba smjesti prioritete. meni su: sto manja pocetna cijena ili da dobijem sto vise za istu cijenu od ostalih konkurenata, sto jeftinija potrosnja, sto jeftnije odrzavanje, sto bogatiji automobil (velicina, snaga da nije 52 konja), da me dura pozeljno 10 godina bez veceg kvara i to je to .

no, kako rekoh, sve ovisi od covjeka do covjeka. ja sam probao korejsku robu, nisam nimalo pozalio, jer ne patim na imena niti na toliku udobnost. da mogu, naravno da bi uzeo nesto rastrosnije i vece i skuplje, ali onda nebi kakio o ustedama.............

Burko je offline   Reply With Quote