Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.08.2012., 22:11   #4204
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Stari/novi model nije bitno samo da mi je auto novi jer sam onda siguran u korištenje istoga, nema skidanja km što danas valjda svatko živ radi itd problemi s rabljenim vozilima.

C4 sam gledao on je barem 10k kn skuplji od navedenih modela isto kao i Megane.

Nije mi bitno benzinac ili dizel, bitno mi je da mi ne trosi puno, ali da i povuče kad treba, jel s obzirom na konje kolko tolko.

Probao sam testnu voznju peugeota 208 novog s benzincem 1.4 95ks, moje mišljenje je da taj auto ima 80ks po mojoj nekoj procjeni.
Trenutno imam Meganea classic 1.6 benzinac 8ventila, auto troši 7L ide 190-195, jede ovog peugeota 208.

Jesam li u pravu kad kažem da focus koji sam predlozio bolji auto jer je 1.8-115ks naspram kie 1.6-115ks, po meni focusov motor bi trebao biti dugotrajniji i imati više momenta.
Ima li tko informacije kolko taj focus icon troši konkretno iz nekih realnih primjera a ne iz kataloga jer mi se to pokazalo poprilično netočnim.

Još jedno pitanje, mislim taj auto imati cca 10g, za takvo dugotrajno korištenje jel bolje uzet benzinca ili dizela? Ne planiram divljat s autom, nego na posao ići i čuvat ga kolko tolko.
kasko je offline   Reply With Quote