Dosta sam stvari uzeo u Portiu, malo su aljkavi sto se tice odgovaranja na mail, desilo mi se da sam narucio za frenda procesor,hdd i vga (petak prijepodne), popodne na kavici jos jedan kolega me zamolio MBO i memoriju da mu narucim (petako popodne posaljem mail).
Uglavnom u drugoj narudzbi sam napomenio da sam vec narucio to jutro kod njih pa ako mogu sve zajedno da salju da nedolazi odvojeno,nije mi problem par dana pricekati, placanje poduzecem.
U ponedjeljak stize mail kao odgovor na prvu narudzbu da je roba narucena. U utorak dolazi mail da je roba poslana. U srijedu dolazi prva narudzba. Od druge ni traga ni glasa, kontam da nemaju pa narucujem mbo i memoriju u Protisu u srijedu ujutro. U cetvrtak stize paket iz Protisa.
U petak dolazi paket iz Portia, naravno da ga odbijam, saljem im mail s izvinjenjem jer nisam nikakvu potvrdu narudzbe dobio za drugi paket a ni obavjest da imaju ili nemaju.
Kasnije sam jos par puta svasta-nesta narucivao iz Portia, par puta sam dobio odgovor na narudzbu, par puta nisam.
Ali im sada dajem vremena 10tak dana jer im teta na mailovima malo zabusava izgleda.