View Single Post
Staro 28.08.2012., 22:12   #180
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Dosta sam stvari uzeo u Portiu, malo su aljkavi sto se tice odgovaranja na mail, desilo mi se da sam narucio za frenda procesor,hdd i vga (petak prijepodne), popodne na kavici jos jedan kolega me zamolio MBO i memoriju da mu narucim (petako popodne posaljem mail).

Uglavnom u drugoj narudzbi sam napomenio da sam vec narucio to jutro kod njih pa ako mogu sve zajedno da salju da nedolazi odvojeno,nije mi problem par dana pricekati, placanje poduzecem.

U ponedjeljak stize mail kao odgovor na prvu narudzbu da je roba narucena. U utorak dolazi mail da je roba poslana. U srijedu dolazi prva narudzba. Od druge ni traga ni glasa, kontam da nemaju pa narucujem mbo i memoriju u Protisu u srijedu ujutro. U cetvrtak stize paket iz Protisa.

U petak dolazi paket iz Portia, naravno da ga odbijam, saljem im mail s izvinjenjem jer nisam nikakvu potvrdu narudzbe dobio za drugi paket a ni obavjest da imaju ili nemaju.

Kasnije sam jos par puta svasta-nesta narucivao iz Portia, par puta sam dobio odgovor na narudzbu, par puta nisam.

Ali im sada dajem vremena 10tak dana jer im teta na mailovima malo zabusava izgleda.
JozicA je offline   Reply With Quote